| Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen |
| Autor |
Nachricht |
::.kosnalit.::

|
Verfasst am: 13.05.2010, 14:19 Titel: sLOVEnija - NOVA ROCK 2010 |
|
|
Hey!
Letos je pa zgleda, da tak naval na NR10, da se forumi kr sesuvajo od tako velikega navala
Kje ste HARD ROCK party people?  |
|
| Nach oben |
|
 |
muadib
|
Verfasst am: 26.05.2010, 13:50 Titel: |
|
|
Tudi mene zanima kolk nas gre iz Slovenije, jaz sem kupil karto pred mesecem in pol in sem imel številko karte 81 (eventim SLO). Vidim, pa da nismo ravno daleč glede na to da sem tudi jaz blizu Celja.
Sicer pa kakor je bilo menjeno pred dnevi se karte precej bolj prodajajo kot lani. Program je letos soliden, predvsem je urnik normalen, sej če si bil lani veš o čem govorim... |
|
| Nach oben |
|
 |
::.kosnalit.::

|
Verfasst am: 28.05.2010, 15:00 Titel: |
|
|
ja letos je zlo soliden program, še rajš mam pa letošnji razpored, ki mi zlo ustreza. Poleg tega pa upam, da ne bo takšnga scanja k lani.
sicer pa nas gre letos kr precej-16 komada iznenada...sm uspel še neki novga folka navdušit za takšen event...smo pa bl kot ne iz okolice zreč, nekaj pa tam iz slatne
aaaaaaaaa, še 2 tedna \m/ |
|
| Nach oben |
|
 |
muadib
|
Verfasst am: 29.05.2010, 14:49 Titel: |
|
|
Ja tudi jaz sem delal nad tem, da prepričam nov folk... kar pa se scanja tiče pa še nisem preživel festivala, kjer nebi bil dež... Pred kratkim pa vidim, da so skenslal Wolfmother in SUM41, mislim, da slabših zamenjav nemorejo najdit... sem pa tudi jaz štajerc...
Me pa sicer res zanima koliko slovencov je približno na NRu, organizator je enkrat samo rekel da je tujcov precej več kot avstrijcev... sicer pa čakam na Slayer, Rammstein, Amon Amarth, Dillinger Escape plan, Alice in Chains, Slasha, Prodigy,... |
|
| Nach oben |
|
 |
taiyo
|
Verfasst am: 30.05.2010, 11:34 Titel: |
|
|
Hej, hej...evo karta tudi v mojih rokah
Imam pa mini vprašanje, če se bo kdo našel...kot zgleda, sva z mojim ostala brez prevoza, ker so recimo temu kolegi pozabli na naju...Če ima slučajno kdo kaj placa v avtu za dva se priporočam, seveda prispevava k bencinu, stroškom...  |
|
| Nach oben |
|
 |
muadib
|
Verfasst am: 01.06.2010, 13:50 Titel: |
|
|
| Iz kot pa sta? |
|
| Nach oben |
|
 |
sofika
|
Verfasst am: 02.06.2010, 21:27 Titel: prevoz |
|
|
hojla folk, z menoj lahko grete v eno smer, grem gor v četrtek pa mam placa še za 3 junake. žal se pa v domovino ne vračam, ker grem pol dalje na češko - če ma kdo take interese, je dobrodošel prav tako, drgač pa lahko na dunaji vn vržem pa se z vlakom domov sprajite (vlak je 19 ojrov do MB) - pač če bi šel kdo gor v četrtek zgodaj, naj mi javi.
lp:) |
|
| Nach oben |
|
 |
taiyo
|
Verfasst am: 05.06.2010, 12:37 Titel: |
|
|
Ojla, vsem....vse se srečno izšlo, dobila prevoz. Tak da se vidimo gor!!  |
|
| Nach oben |
|
 |
Bart.
|
Verfasst am: 06.06.2010, 17:08 Titel: |
|
|
Pozdravljeni jaz mam problem ko baje da busi od koncerti.net in eventima ne bodo šli gor, tko da sem brez prevoza. A je tu kak roker ki ma še kaj placa v avtu!  |
|
| Nach oben |
|
 |
muadib
|
Verfasst am: 06.06.2010, 19:30 Titel: |
|
|
| In kako so se kar naenkrat odločli da negredo busi, ki so bili organizirani ? |
|
| Nach oben |
|
 |
Bart.
|
Verfasst am: 06.06.2010, 19:36 Titel: |
|
|
Nevem vsa stvar smrdi čisto preveč najprej sem opazil da ni več novarock med aranžmaji ne na koncerti.net ne na eventim.si pol sem počekiral prek googla(še vedno najde aranžmaje), pa je na strani pisalo kao da je vse rezprodano. Pa sem šel pisat na koncerti.net kjer so mi odpisali da ni razprodano ampak naj počakam z plačilom ker nas je baje premalo in verjetno nebo nč. Na eventimu so pa odgovrili samo da oni nimajo prevozov karte pa prodajajo, krneki.
Polek usega bi na koncerti.net lahko meli saj med aranžmaji novarock glede na to da nas je premalo.... nevem no...a je kdo od tu ko gre z kerim od teh prevozov gor?? dajte preverit kaj vam bodo rekli, pa javite.  |
|
| Nach oben |
|
 |
|